Kantoorinrichting Friesland

Kantoorinrichting Friesland

Ben jij bezig met het realiseren van je droomkantoor in Leeuwarden? Of slaat je bedrijf een nieuwe weg in? Dan maken we samen een kantoorinrichting die past bij deze verandering. Een goede kantoorinrichting maakt of breekt het succes van een bedrijf. Want in een inspirerende kantoorruimte merk je dat medewerkers onbegrensd kunnen werken op hun eigen manier. Wij maken het werkelijkheid. Daarom noemen we onszelf ook wel: makers van werkgeluk.

Het creëren van jouw ideale kantoorinrichting vraagt om een zorgvuldige werkwijze. Wij maken een plek die perfect past bij zowel de cultuur van je organisatie als de identiteit van je medewerkers. Dat is geen toeval, maar de uitkomst van onze doelgerichte aanpak. Ben je klaar voor een verbluffende eerste, tweede en derde indruk?

Een gouden vertrekpunt

Om tot de kern van jouw bedrijf te komen, gebruiken we  Simon Sinek’s Golden Circle als vertrekpunt. Elke stap die we zetten, is vooraf bepaald en in lijn met onze filosofie.

Dat betekent dat we jouw idee als startpunt nemen en door middel van onderzoek en de inzet van onze kennis en expertise de ideale werkplek realiseren.

Why

De essentiële vraag en het fundament van ons bedrijf: Waarom? Wij stoppen niet tot we samen de vraag achter de vraag achterhalen. Wat is het uiteindelijke doel? Welke mensen zijn betrokken? Hoe creëren we draagvlak? Het zijn belangrijke vragen die ons de kern laten ontdekken. 

How

We horen het je bijna denken: hoe doén ze dat dan? Door te onderzoeken, analyseren, toetsen en middels kennis en expertise. We willen plekken verbinden waar mensen gelukkig zijn, van thuiswerkplek tot incidentele werkplek; we denken breder dan alleen het kantoor zoals we die kennen. 

What

Het uiteindelijke resultaat? Een langdurige werkomgeving die perfect aansluit bij de behoeften van medewerkers en de activiteiten van de organisatie. Een omgeving die het DNA van het bedrijf op een zichtbare en herkenbare manier weergeeft voor iedereen. Dat is waar we voor gaan en waar we voor staan. 

Zo richten wij kantoren in

Hoe dat werkgeluk eruit ziet, bepalen we samen. Dat is voor elk bedrijf uniek. Wij bieden verschillende diensten aan om jouw kantoorinrichting project tot een succes te maken. 

 

Door onze zorgvuldige werkwijze waarin we samen onze projectreis doorlopen, ontzorgen wij jou compleet en gaan we voor resultaat op de lange termijn. Nieuwsgierig naar onze succesformule? Zo werken wij. Maar nog beter ontmoeten we elkaar in het echt. 

Ruimte voor iedereen

Een werkplek hoort het verlengstuk van het leven te zijn. Dit is een plek waar je wílt werken, niet waar het moet. Elke werknemer kan hier zichzelf zijn en er is ruimte voor ambitie en inspiratie. Wij creëren zo’n plek die past bij het individu en tegelijkertijd super functioneel is en werkt voor iedereen. Een uitdaging? Geen zorgen. Wij denken altijd een stapje verder en pakken deze ‘m aan met onze kennis en expertise.

Kantoorinrichting Friesland

Wij zijn de beste keuze voor jouw kantoorinrichting in Friesland. Dat komt door onze filosofie, passie voor kwaliteit en onderscheidende expertise. Er is echt niemand anders die jouw kantoorinrichting tot hetzelfde niveau tilt. Dat kunnen wij je vertellen, maar geloof vooral de kantoren die je voorgingen.

Werkt DNA voor jou?

Er is nog veel meer dat we willen delen en bespreken. Laten we tijdens een gesprek de mogelijkheden ontdekken. Wij werkten al voor veel andere bedrijven in Friesland. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het kantoor van Bentacera. Doen we snel een bakje koffie?

Neem contact met ons op