Projectrealisatie & projectcoördinatie

We ontzorgen je van a tot z, en gaan zelfs verder. De projectplanning is bij ons altijd in goede handen. Zowel op afstand als op de bouwvloer. Daar zijn we regelmatig aanwezig om de lijntjes zo kort mogelijk te houden. We zitten bovenop de kwaliteitscontrole en de afstyling, waarmee we garanderen dat niet alleen het proces, maar ook het resultaat boven verwachting zal zijn. Zo maken wij werkgeluk.

Coördineren

Aan de hand van aanwezigheid, bouwvergaderingen en werkoverleggen creëeren een bouwteam van verschillende disciplines. Zo ontstaat er een gezamenlijk doel: de verwachtingen realiseren en overtreffen! De projectmanager zal in deze fase het vaste aanspreekpunt zijn voor de leveranciers, maar vooral ook voor jullie vragen of nieuwsgierigheid.

Realiseren

Dé fase waarin alles eindelijk samen komt. Door continue aanwezig te zijn op de bouwvloer kunnen we snel schakelen en houden we toezicht op de kwaliteit en het ontwerp.

Naast het controleren van de werkzaamheden, doen we ook opleveringen met onze leveranciers. Tijdens deze opleveringen geven we wel of geen akkoord op de uitgevoerde werkzaamheden.

Na een oplevering stellen we een opleverlijst op waarbij we de openstaande punten noteren en mogelijk meerwerk. Na oplevering houden wij de verantwoordelijkheid over deze lijst en zorgen we dat alle punten zorgvuldig worden afgwerkt. We hebben net zo veel aandacht voor de nazorg als het voortraject, zodat we de nieuwe werkomgeving niet alleen creëeren maar vooral ook behouden.