Advies kantoorinrichting

Een werkplek waar je wilt werken, moet ook comfortabel zijn. Ingericht op de lange termijn van de organisatie én je werknemers. Alles en iedereen moet zo lang mogelijk meegaan. Daarom geven we arbo-advies op locatie, waarbij we onder meer de juiste kantoormeubelen voorstellen, passend bij het DNA van jouw organisatie. 

Werkplekken

Zoveel verschillende activiteiten, zoveel verschillende soorten werkplekken. Denk aan overleggen, brainstormen, bellen of in stilte werken. Toch zien we in veel kantoren dat de medewerker zich moet aanpassen aan de ruimte waar hij of zich in bevindt. Wij draaien het om en zorgen voor werkplekken die zich moeiteloos aanpassen aan de activiteit en wensen van de gebruiker.

Vergaderen

Ook tijdens een vergadering halen mensen het meest uit zichzelf als ze op hun gemak zijn. Wanneer ze het vertrouwen voelen kennis te delen en samen te zoeken naar de beste oplossingen. Wij zorgen dat communicatie de ruimte krijgt tijdens een vergadering met meubilair dat aansluit bij elk type vergadering.

Projectruimtes

Soms is er behoefte om met een aantal mensen afgezonderd te kunnen werken aan een project. Overleggen, schetsen, plannen uitwerken; activiteiten die horen bij projectmatig werken. Dan is het prettig als je een ruimte hebt met alle benodigde voorzieningen om samen geïnspireerd en efficiënt te werken.

Brainstormruimtes

De mix van persoonlijkheden is een van de mooiste aspecten van een organisatie en geeft de identiteit van de organisatie vorm. In de brainstormruimte komen die verschillende persoonlijkheden samen om tot de beste ideeën te komen. Ons team zorgt voor een inspiratievolle, creatieve ruimte die maximale ondersteuning biedt aan een ieder binnen de organisatie die wil brainstormen

Ontspanning

Wist je dat ontspanning een postief effect heeft op productiviteit? Een ontspanningsruimte kan daarom helpen medewerkers tot rust te laten komen om daarna weer vol energie aan de slag te gaan. Fijn voor hen en fijn voor de organisatie! We delen onze kennis op dit gebied graag, zodat je organisatie en je medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen!

Arbo advies

Naast dat we kantoormeubilair kunnen leveren, ondersteunen we jullie ook graag in het advies. Als werkgever wordt er van je verwacht dat je je medewerkers voorziet van een veilige en gezonde werkomgeving, waarbij de werkplek en de werkwijzen zoveel mogelijk op het individu moeten worden afgestemd.

Wij komen daarom graag langs op locatie om te onderzoeken hoe we jullie medewerkers zo goed mogelijk kunnen voorzien in hun behoefte, uiteraard houden we hier rekening met de Arbo normen en richtlijnen. Ook voor medische oorzaken kunnen we ondersteunen in een ergonomisch advies.