Advies kantoorinrichting

Een werkplek waar je wilt werken, moet ook comfortabel zijn. Ingericht op de lange termijn van de organisatie en je werknemers. De meest duurzame gedachte, alles en iedereen moet zo lang mogelijk meegaan.  Zoek jij advies voor je kantoorinrichting? Bij DNA Projecten hebben wij de kennis om jou volledig te ontzorgen. Wij adviseren jou graag op alle gebieden, of het nu gaat om een complete inrichting die aansluit op jullie DNA of het bieden van de juiste oplossing bij een individueel arbo vraagstuk. Van moderne en luxe kantoorinrichtingen op maat tot inspirerende en functionele ruimtes: onze kantoorinrichters zijn experts op het gebied van kantoorinrichting en helpen bij het creëren van de perfecte werkplek, een verlengstuk van het leven. 

Kantoorinrichting

Een moderne, eigentijdse kantoorinrichting is zowel inspirerend als functioneel. Wij geloven in activiteit gerelateerd werken. Daarbij voelt de inrichting en het gebruik van het kantoor intuïtief als vanzelfsprekend. Want brainstormen? Bellen? In stilte werken? Het vraagt om verschillende ruimtes. Toch zien we vaak dat de medewerker zich moet aanpassen aan de ruimte. Bij onze aanpak is daar geen sprake van. Wij draaien het om – realiseren werkplekken die adapteren aan het doel van de gebruiker. Daarmee stijgt de productiviteit en dus ook jouw bedrijfsresultaat.

Werkplekken

Een plek die maximaal geschikt en aanpasbaar is aan de gebruiker. Met de verschuiving van de individuele werkplekken naar de thuisomgeving, is er op kantoor een grotere behoefte ontstaan aan werkplekken die zich gemakkelijk en optimaal kunnen aanpassen aan verschillende gebruikers. Het is ons expertisegebied om de juiste invulling te geven aan welke werkplek en bureaustoel het beste aansluit bij deze omgevingen. Laat ons meedenken en de ideale werkplek voor jou creëren!

Vergader- en overlegruimtes

Het kantoor is tegenwoordig een belangrijke ontmoetingsplek. Vergaderruimtes spelen hierbij een cruciale rol, aangezien zij grotendeels bepalen hoe je als werkgever en relatie gezien wordt en hoe je gezien wilt worden.

Natuurlijk heeft elk kantoor een diverse set overlegruimtes nodig, zodat er altijd een ruimte is die perfect aansluit bij de inhoud en sfeer van het gesprek. Van informele ruimtes voor spontaan kort overleg tot een volledig uitgeruste boardroom voor geplande vergaderingen.

Bij het inrichten van deze ruimtes zijn wij de specialist. We bieden niet alleen het juiste meubilair aan, maar zorgen er ook voor dat de ruimte het gewenste karakter heeft en dat alle technische faciliteiten naadloos worden geïntegreerd.

Projectruimtes

De toekomst ligt in projectmatig werken. Het werken aan opgaven in wisselende teams brengt meer dynamiek, persoonlijkheden en afstemming met zich mee. Dat vraagt om een multifunctionele projectruimte waar ruimte is voor communicatie. Gedurende het project is deze plek een thuisbasis waar het team van alle gemakken voorzien is. Bij het inrichten is niet alleen een goede functionele invulling essentieel, maar ook het creëren van de juiste sfeer waarin kennisdeling en verbinding wordt gestimuleerd. Zijn wij onderdeel van jouw team? Dan realiseren we samen succes.

Brainstormruimtes

De identiteit van elke organisatie wordt gevormd door de mensen die er werken en de diverse mix van persoonlijkheden. In een brainstormruimte komen deze verschillende persoonlijkheden samen om tot de beste ideeën te komen. Nieuwe inzichten ontstaan vaak alleen in ruimtes en omgevingen die de ontwikkeling van ideeën prikkelen. Ons team zorgt voor een inspirerende en creatieve ruimte die optimale ondersteuning biedt tijdens elke brainstormsessie.

Ontspanning

Wist je dat ontspanning een positief effect heeft op productiviteit? En dat gezamenlijke ontspanningsmomenten maximaal bijdragen aan de cultuur van een organisatie? Een ontspanningsruimte kan medewerkers helpen om even tot rust te komen en vervolgens weer vol energie aan de slag te gaan. Dit is niet alleen prettig voor hen, maar ook gunstig voor de organisatie als geheel. We delen graag onze kennis op dit gebied, zodat jouw organisatie en medewerkers optimaal kunnen presteren en zich vitaal voelen.

Een werkplek van nu, voor de toekomst

Wat je stijl ook is, onze kantoorinrichters, onze makers van werkgeluk, creëren een ruimte die past bij jou. Bij jouw bedrijf, bij jouw doelen maar bovenal bij jouw mensen. Zo ontstaat een kantoorruimte die naadloos aansluit bij de behoeften van de medewerkers én bij de look-and-feel van jouw organisatie.

Voor de dag na morgen

Een moderne kantoorinrichting gaat verder dan alleen het esthetische aspect. Het gaat ook om het gebruik van moderne technologieën en duurzame materialen die bijdragen aan een gezonde werkomgeving. Wij zoeken en integreren innovatieve manieren. Een gedachte die we graag in ons achterhoofd houden gedurende dat proces ,is Universal Design: een design met maximale toepasbaarheid van producten en ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan slimme verlichting, akoestische ruimtes en ergonomische meubels. Dit zorgt er voor dat omgevingen niet alleen voldoen aan de behoefte van vandaag, maar ook invulling geven aan de wens van morgen.

Samen voor werkgeluk

Hoe dat werkgeluk eruitziet, bepalen we samen. Dat is voor elk bedrijf uniek. Een ruimte vormgegeven naar de behoeften van jou en jouw medewerkers, vertaald naar een passend ontwerp. Zo ontstaat een mooi én arbo-verantwoord kantoor. DNA werkte al voor anderen, is het nu onze tijd?

Kennis van zaken

We hechten veel waarde aan de gezondheid van individuele medewerkers en staan klaar om extra aandacht te bieden wanneer nodig – in elke specifieke situatie. Ook als het gaat om ergonomisch advies voor medische oorzaken. Onze partners maken gebruik van onze kennis op het gebied van arbo-advies en laten ons meedenken bij het vinden van oplossingen. Met succes. Want onze aanpak werkt en scoort maximaal op deze vraagstukken. Loop jij vast, zoek je ondersteuning of kamp je met een vraagstuk? We helpen je met het beste advies voor kantoorinrichting.

Het beste advies, vraagt om grondig onderzoek. Onze ‘makers van werkgeluk’ komen langs en stellen een strak plan op. Zo komen we met een plan dat werkt voor jou en je mensen.