Advies huisvesting

Een kantoorpand aanhuren of -kopen, advies over een nieuw of bestaand koopcontract, prijsonderhandeling en de afstemming van het benodigde aantal vierkante meters – wat het ook is, wij helpen je met de huisvesting van je toekomstige werkplek.

Jouw kantoor, ons werk

Nu we samen een Programma van Eisen hebben gemaakt kunnen we aan de slag met de zoektocht naar een nieuwe locatie. De beschikbare panden zullen we screenen op basis van dit Programma van Eisen.

We beschikken over de kennis met betrekking tot de huidige markt, selectie en contractering van diverse partijen.

Zodra we een of meerdere geschikte locaties hebben gevonden, zullen we hier een indelingsvoorstel voor maken zodat ook jullie kunnen zien wat de mogelijkheden zijn. Niet alleen kijken we naar de match met het Programma van Eisen, ook zaken als een klimaatinstallatie en de manier van ventileren hebben onze aandacht.

Hebben we een match gevonden, dan zijn we jullie partner tijdens het onderhandelingsproces. Een onderdeel waar we vaak slimme keuzes kunnen maken en besparingen doen.

Onze bewezen route geeft ons de juiste fundering voor een succesvol huisvestingstraject waarbij we niet alleen tijd, maar ook geld besparen. Een win-win situatie!