Ontwerp

We doen een indelingsvoorstel op basis van drie fasen: schets, voorlopig ontwerp en definitief ontwerp. Daarin houden we rekening met een E-, D- en W-installatieplan, klimaat- en lichtplan, de akoestiek en de volledige materialisatie van je nieuwe kantoor. Vormgegeven naar de identiteit en behoeftes van jouw bedrijf en haar personeel.

Ontwerpfases

Schetsontwerp

In een schetsontwerp maken we een eerste vertaling van het Programma van Eisen in 2D. We gaan in deze fase opzoek naar de perfecte indeling voor jullie kantoor! Middels verschillende opties laten we jullie zien hoe de ruimte optimaal benut kan worden.

Voorlopig ontwerp

Nu we de juiste lay-out hebben gevonden gaan we kijken naar de details. Hoe willen we de ruimtes gebruiken en wat hebben we daarvoor nodig? Daarnaast maken we een plan voor de materialisatie voor de juiste look & feel passend bij jullie DNA.

Definitief ontwerp

En dan nu het leukste gedeelte: een 3D-ontwerp. Hierin vertalen we alle wensen met betrekking tot de indeling, het gebruik en de uitstraling. Daarnaast behoren ook een installatieplan, een verlichtingsplan, een akoestisch plan, een meubelvoorstel en een beplantingsvoorstel tot deze fase. Deze kunnen pas gemaakt worden als we helemaal zeker weten hoe we het willen.