Verrassende interieurconcepten voor jouw organisatie!

EEN IDee VOOR organisaties

Met een interieurconcept van DNA Projecten breng je de identiteit van je organisatie en die van je medewerkers bijeen, zodat ze samen één geheel vormen. Een geheel dat uitstraalt wat de organisatie en haar mensen belangrijk vinden, dat zorgt voor gemotiveerd personeel, een gedragen bedrijfscultuur en daardoor voor een slimme, lerende organisatie. We leggen je graag uit hoe we te werk gaan!

1

Een IDee voor één bedrijfscultuur

Vraag tien verschillende medewerkers hoe ze je organisatie zien en de kans is dat je tien verschillende antwoorden krijgt. En zitten je medewerkers op één lijn, strookt dat beeld dan met de cultuur die je als directie voor ogen hebt? Een interieurconcept van DNA Projecten brengt beide werelden samen. Eén voor allen en allen voor één!

Lees meer
2

Een IDee voor een nieuwe uitstraling

Je kantoor is het visitekaartje van je organisatie: de plek waar je dagelijks klanten én medewerkers ontvangt. Maar straalt je kantoor ook de identiteit van je organisatie uit?

Lees meer
3

Een IDee voor los meubilair

Al een helder IDee en gewoon op zoek naar de juiste producten? Bij DNA Projecten kun je ook terecht als je nóg meer uit een bepaalde ruimte wilt halen, zonder direct het volledige interieur van je kantoor aan te pakken.

Lees meer

Ontdek wat we kunnen doen voor jouw organisatie of werkplek

We komen graag bij jouw organisatie voor een brainstorm met directie en medewerkers!


Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Of ontdek ons DNA!

Een IDee voor tevredenheid

De realisatie van een interieurconcept waarin iedereen prettig werkt zien we als een langdurige samenwerking, waarin we graag verwachtingen overtreffen. Daarom geldt voor elke stappen van bovengenoemd proces dat we pas verdergaan als de stap naar volledige tevredenheid van onze klant is afgerond!

Plan adviesgesprek

Laat je inspireren

Zoals we al zeiden: elke organisatie is uniek. Dus laten we graag zien welke unieke concepten we samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Gemeente Heerhugowaard - Huis van Heerhugowaard

Het gemeentehuis is het huis van de gemeente, daarom heet dit in Heerhugowaard ook het Huis van Heerhugowaard. Dagelijks bezoeken honderden mensen uit Heerhugowaard, Langedijk en de verschillende kernen het gemeentehuis. Om te werken, elkaar te ontmoeten en antwoord te krijgen op allerlei vragen.

Een IDee voor jouw organisatie?
Lieuwe vertelt je graag over de mogelijkheden!