Een werkplek die past bij wie je bent en wat je doet!

EEN IDee VOOR medewerkers

Herken je dat gevoel? Je hebt leuk werk, alleen de omgeving waarin je dat werk verricht mist nog iets. Juist, die persoonlijke touch. Want je brengt toch het grootste deel van je week door in jouw werkomgeving. Bij DNA Projecten gaan we eerst uitgebreid met jou en je collega’s in gesprek voordat we starten met het ontwerpen van een nieuw interieurconcept. Alles met als resultaat een werkplek die past bij jou, je collega’s en je organisatie!

1

Een IDee voor jouw organisatie

Ken je dat gevoel dat je blij bent met je werk en wat je doet, maar dat je denkt dat er nóg meer mogelijk zou zijn? Bijvoorbeeld beter overleggen, ontspannen of creatief bezig zijn? Wij kunnen helpen!

Lees meer
2

Een IDee voor samenwerken

Het leuke aan werken in een team met enthousiaste collega’s is dat je door samen te werken nieuwe en nog betere inzichten en resultaten krijgt. We vertellen je graag hoe je hiervoor de optimale omgeving creëert!

Lees meer
3

Een IDee voor jouw werkplek

Bij DNA Projecten hebben we een IDee voor jouw werkplek, zodat jij op kantoor kunt werken en leren waar en hoe je dat wilt!

Lees meer

Laat je inspireren

Zoals we al zeiden: elke organisatie is uniek. Dus laten we graag zien welke unieke concepten we samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Bentacera - "Trots op wie we zijn!"

Bij Bentacera vond men dat het tijd was voor een herkenbaar DNA. Niet alleen in de communicatie naar buiten, maar ook in de communicatie naar binnen! En dus werd DNA Projecten ingeschakeld om samen met directie en medewerkers aan de slag te gaan met de herinrichting van het pand. Het resultaat? Een omgeving die trots uitstraalt. Trots dat Bentacera en haar medewerkers zijn wie ze zijn.

Een IDee voor jouw organisatie?
Lieuwe vertelt je graag over de mogelijkheden!