EEN IDee VOOR Een nieuwe uitstraling

Je kantoor is het visitekaartje van je organisatie: de plek waar je dagelijks klanten én medewerkers ontvangt. Maar straalt je kantoor ook de identiteit van je organisatie uit?

Meer weten?

Plan adviesgesprek

Zo bereiken wij een nieuwe uitstraling!

Situatie

Mensen ontwikkelen zich beter in een omgeving waarin ze zich op hun gemak voelen. Want juist dan delen ze kennis, leren ze van elkaar, durven ze risico te nemen en zetten ze net dat stapje extra voor zichzelf en voor anderen. We zien dat te weinig organisaties op die manier aandacht besteden aan de inrichting van de werkomgeving, die toch vaak sober en neutraal is ingericht. Terwijl een interieur toch een van de manieren is om te communiceren met klanten én medewerkers!

Visie

De inrichting is dus óók een visitekaartje richting je medewerkers. Daarom is het belangrijk dat de identiteit van je organisatie zichtbaar is op de werkvloer. Er is geen enkele organisatie zoals de jouwe, dus dat mag je uitstralen! Naar je klanten, maar belangrijker nog: al helemaal naar je medewerkers. Want zij maken je organisatie.

Resultaat

Doordat je medewerkers dagelijks in een omgeving werken die de identiteit van de organisatie uitstraalt, zijn zij beter in staat die identiteit en denkwijze over te brengen naar je klanten. Laat je bedrijfsidentiteit en die van je medewerkers nog beter to hun recht komen met een slim interieurconcept van DNA Projecten!

Een interieurconcept van DNA Projecten is een IDee voor de hele organisatie!

De zekerheden van DNA Projecten

We overtreffen graag de verwachtingen van onze klanten. Maar we bieden ook graag een aantal zekerheden die altijd inbegrepen zijn in een samenwerking met ons!

  • Resultaatverplichting: We gaan door totdat organisatie én medewerkers 100% tevreden zijn
  • Circulariteit: Waar mogelijk gebruiken we materialen uit de bestaande inrichting zo creatief mogelijk opnieuw
  • Betrouwbaarheid: Al onze materialen zijn afkomstig van zeer zorgvuldig geselecteerde leveranciers
  • Persoonlijke touch: Wij zorgen dat iedereen binnen de organisatie heeft bijgedragen aan de inrichting
Plan adviesgesprek

Uitgelichte case

Vilans

"Iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Zowel thuis als op kantoor.” Dat was het uitgangspunt voor het nieuwe interieurconcept voor Vilans. Met het nieuwe concept, in samenwerking met het personeel ontwikkeld, realiseerden we een betere indeling van de werkvloer en een aangenamere akoestiek!

Een IDee voor jouw organisatie?
Lieuwe vertelt je graag over de mogelijkheden!