EEN IDee VOOR Eén bedrijfscultuur

Hoe zorg je er als directie voor dat je organisatie één lerend geheel vormt? Door een slim interieur dat je hele bedrijf vertegenwoordigt!

Meer weten?

Plan adviesgesprek

Zo bereiken wij één bedrijfscultuur!

Situatie

We zien het vaak in kleine en grotere organisaties: de directie bepaalt de koers van de organisatie, neemt personeel aan en zorgt voor klanten en partners. Maar naarmate een organisatie groeit en de directie het drukker krijgt, neemt de connectie met de organisatie af en vertroebelt de identiteit van de organisatie. Hoe zorg je er als organisatie dan toch voor dat je samen op dezelfde manier aan hetzelfde doel werkt?

Visie

Er zijn talloze manieren om met je medewerkers te communiceren. Maar de belangrijkste wordt vaak over het hoofd gezien: de omgeving waarin iedereen elke dag aan zijn of haar eigen groei én de groei van de organisatie werkt. Door de identiteit van je organisatie die je als directie voor ogen hebt te combineren met de persoonlijke identiteit van je medewerkers, creëer je één gedeelde identiteit en een plek waar iedereen zich thuisvoelt. Een plek waar het individu en dus de organisatie kan leren en groeien!

Resultaat

Want als mensen zich thuisvoelen, ontwikkelen ze zich, waardoor je organisatie zich ook kan ontwikkelen: verloop wordt teruggedrongen, kennis wordt onderling gedeeld en mensen durven risico’s te nemen. Allemaal vanuit dat ene doel dat iedereen voor ogen heeft!

Een interieurconcept van DNA Projecten is een IDee voor de hele organisatie!

De zekerheden van DNA Projecten

We overtreffen graag de verwachtingen van onze klanten. Maar we bieden ook graag een aantal zekerheden die altijd inbegrepen zijn in een samenwerking met ons!

  • Resultaatverplichting: We gaan door totdat organisatie én medewerkers 100% tevreden zijn
  • Circulariteit: Waar mogelijk gebruiken we materialen uit de bestaande inrichting zo creatief mogelijk opnieuw
  • Betrouwbaarheid: Al onze materialen zijn afkomstig van zeer zorgvuldig geselecteerde leveranciers
  • Persoonlijke touch: Wij zorgen dat iedereen binnen de organisatie heeft bijgedragen aan de inrichting
Plan adviesgesprek

Uitgelichte case

De Friesland Zorgverzekeraar

De verschillende projectteams bij De Friesland Zorgverzekeraar genieten er altijd weer van om nieuwe ideeën en oplossingen te presenteren, aan elkaar én aan klanten. Dan is het wel prettig als je moderne ruimtes hebt die de teams in staat stellen het maximale uit deze sessies te halen! Met behulp van multifunctionele dashboards en lichtgewicht flexibele scheidingswanden zijn de ruimtes bij de zorgverzekeraar een 100% match met de teams!

Een IDee voor jouw organisatie?
vertelt je graag over de mogelijkheden!