EEN IDee VOOR Samenwerken

Het leuke aan werken in een team met enthousiaste collega’s is dat je door samen te werken nieuwe en nog betere inzichten en resultaten krijgt. We vertellen je graag hoe je hiervoor de optimale omgeving creëert!

Meer weten?

Plan adviesgesprek

Zo realiseren we een IDee voor samenwerken!

Situatie

Brainstormen, overleggen, vergaderen: allemaal activiteiten die je samen doet. Maar ook vormen van samenwerking die verschillend van aard zijn. Dan is het prettig als de werkvloer voor de juiste activiteit de juiste ruimte biedt. Toch is dat niet altijd het geval, waardoor je als medewerker soms niet het maximale uit je activiteit kunt halen. Wij helpen je graag nog beter samenwerken.

Visie

Elk type activiteit behoeft een eigen omgeving. Een brainstorm bijvoorbeeld is gebaat bij een plek die creativiteit stimuleert: een omgeving die in groot contrast staat met de rest van de kantooromgeving. Een ontspannen plek waar je anders kunt denken en ideeën makkelijk kunt visualiseren. Wij passen onze kennnis en ervaring graag toe om samen met jou de beste omgeving voor samenwerking te ontwerpen en realiseren!

Resultaat

Het resultaat van onze aanpak is een slimme werkomgeving die elke vorm van samenwerking binnen de organisatie ondersteunt. Zodat jij en je collega’s creatief kunnen brainstormen, efficiënt kunnen vergaderen en ontspannen kunnen overleggen!

Een interieurconcept van DNA Projecten is een IDee voor samenwerken!

De zekerheden van DNA Projecten

We overtreffen graag de verwachtingen van onze klanten. Maar we bieden ook graag een aantal zekerheden die altijd inbegrepen zijn in een samenwerking met ons!

  • Resultaatverplichting: We gaan door totdat organisatie én medewerkers 100% tevreden zijn
  • Circulariteit: Waar mogelijk gebruiken we materialen uit de bestaande inrichting zo creatief mogelijk opnieuw
  • Betrouwbaarheid: Al onze materialen zijn afkomstig van zeer zorgvuldig geselecteerde leveranciers
  • Persoonlijke touch: Wij zorgen dat iedereen binnen de organisatie heeft bijgedragen aan de inrichting
Plan adviesgesprek

Uitgelichte case

Vilans

"Iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Zowel thuis als op kantoor.” Dat was het uitgangspunt voor het nieuwe interieurconcept voor Vilans. Met het nieuwe concept, in samenwerking met het personeel ontwikkeld, realiseerden we een betere indeling van de werkvloer en een aangenamere akoestiek!

Een IDee voor jouw organisatie?
Lieuwe vertelt je graag over de mogelijkheden!