EEN IDee VOOR Jouw werkplek

Bij DNA Projecten hebben we een IDee voor jouw werkplek, zodat jij op kantoor kunt werken waar en hoe je dat wilt!

Meer weten?

Plan adviesgesprek

Zo realiseren we een IDee voor jouw werkplek!

Situatie

De werkvloer is de plek waar je wekelijks het meeste tijd doorbrengt. En toch bestaat die vaak uit generieke, inwisselbare ruimtes. Ruimtes die niet uitstralen waar je organisatie en jij voor staan. Daarbij komt dat die ruimtes en de werkplekken daarin vaak weinig ondersteuning bieden aan verschillende typen activiteiten of manieren van werken.

Visie

Gedurende een werkweek heb je verschillende behoeften: soms zul je moeten overleggen, samenwerken of wil je juist in stilte werken. Dat doe je soms in een geconcentreerde zittende werkhouding, soms staand en een andere keer wil je tijdens een overleg ontspannen achterover kunnen zakken in een comfortabele bank. Wij zorgen er altijd voor dat een inrichting op een slimme manier verschillende activiteiten én verschillende manieren van werken ondersteunt. En dat alles doen we in een persoonlijke omgeving, die de mix van identiteiten binnen de organisatie op een originele en herkenbare manier reflecteert.

Resultaat

Dit alles zorgt ervoor dat jij je als medewerker meer op je plek voelt, je werk nog beter kunt doen én je eigen persoonlijke inbreng binnen de organisatie letterlijk tot uiting komt door middel van je werkplek. Samen zorgen we voor werkplekken binnen jouw organisatie die helemaal aansluiten op je werk en wie je bent, zodat je kunt leren en groeien.

Samen komen we tot een IDee voor jouw werkplek!

De zekerheden van DNA Projecten

We overtreffen graag de verwachtingen van onze klanten. Maar we bieden ook graag een aantal zekerheden die altijd inbegrepen zijn in een samenwerking met ons!

  • Resultaatverplichting: We gaan door totdat organisatie én medewerkers 100% tevreden zijn
  • Circulariteit: Waar mogelijk gebruiken we materialen uit de bestaande inrichting zo creatief mogelijk opnieuw
  • Betrouwbaarheid: Al onze materialen zijn afkomstig van zeer zorgvuldig geselecteerde leveranciers
  • Persoonlijke touch: Wij zorgen dat iedereen binnen de organisatie heeft bijgedragen aan de inrichting
Plan adviesgesprek

Uitgelichte case

De Friesland Zorgverzekeraar

De verschillende projectteams bij De Friesland Zorgverzekeraar genieten er altijd weer van om nieuwe ideeën en oplossingen te presenteren, aan elkaar én aan klanten. Dan is het wel prettig als je moderne ruimtes hebt die de teams in staat stellen het maximale uit deze sessies te halen! Met behulp van multifunctionele dashboards en lichtgewicht flexibele scheidingswanden zijn de ruimtes bij de zorgverzekeraar een 100% match met de teams!

Een IDee voor jouw organisatie?
vertelt je graag over de mogelijkheden!