EEN IDee VOOR Jouw organisatie

Ken je dat gevoel dat je blij bent met je werk en wat je doet, maar dat je denkt dat er nóg meer mogelijk zou zijn? Bijvoorbeeld beter overleggen, ontspannen of creatief bezig zijn? Wij kunnen helpen!

Meer weten?

Plan adviesgesprek

Zo realiseren we een IDee voor je organisatie!

Situatie

Ondersteunt je werkplek je activiteiten nog niet optimaal, heb je behoefte aan een ruimte om samen met collega’s creatief te brainstormen of wil je meer mogelijkheden om effectief te kunnen vergaderen? Wij hebben de kennis om het interieur optimaal te laten aansluiten bij de verschillende activiteiten op de werkvloer.

Visie

Wanneer we aan de slag gaan voor een organisatie vinden we het niet alleen belangrijk om de kijk van de directie op de organisatie en de bedrijfscultuur mee te nemen, maar ook om het perspectief van medewekers, die elke dag ‘het werk’ doen en dag in en dag uit met klanten in contact staan, te horen. Onze ervaring leert ons namelijk dat zij vaak veel waardevolle en verfrissende ideeën hebben.

Resultaat

Zo creëren we een omgeving waarbij jij als medewerker het maximale uit je werkdag kunt halen en waaraan je zelf hebt bijgedragen. Het is immers ook jouw organisatie! Heb je al een idee voor je organisatie, of heb je behoefte aan een IDee? Laat het ons weten!

Een interieurconcept van DNA Projecten is een IDee voor de hele organisatie!

De zekerheden van DNA Projecten

We overtreffen graag de verwachtingen van onze klanten. Maar we bieden ook graag een aantal zekerheden die altijd inbegrepen zijn in een samenwerking met ons!

  • Resultaatverplichting: We gaan door totdat organisatie én medewerkers 100% tevreden zijn
  • Circulariteit: Waar mogelijk gebruiken we materialen uit de bestaande inrichting zo creatief mogelijk opnieuw
  • Betrouwbaarheid: Al onze materialen zijn afkomstig van zeer zorgvuldig geselecteerde leveranciers
  • Persoonlijke touch: Wij zorgen dat iedereen binnen de organisatie heeft bijgedragen aan de inrichting
Plan adviesgesprek

Uitgelichte case

Bentacera

Bij Bentacera vond men dat het tijd was voor een herkenbaar DNA. Niet alleen in de communicatie naar buiten, maar ook in de communicatie naar binnen! En dus werd DNA Projecten ingeschakeld om samen met directie en medewerkers aan de slag te gaan met de herinrichting van het pand. Het resultaat? Een omgeving die trots uitstraalt. Trots dat Bentacera en haar medewerkers zijn wie ze zijn.

Een IDee voor jouw organisatie?
vertelt je graag over de mogelijkheden!