Benut elke ruimte maximaal!

EEN IDee VOOR los meubilair

Al een helder IDee en gewoon op zoek naar de juiste producten? Bij DNA Projecten kun je ook terecht als je nóg meer uit een bepaalde ruimte wilt halen, zonder direct het volledige interieur van je kantoor aan te pakken.

Werkplekken

Zoveel verschillende activiteiten, zoveel verschillende soorten werkplekken. Denk aan overleggen, brainstormen, bellen of in stilte werken. Toch zien we in veel kantoren dat de medewerker zich moet aanpassen aan de ruimte waar hij of zich in bevindt. Wij draaien het om en zorgen voor werkplekken die zich moeiteloos aanpassen aan de activiteit en wensen van de gebruiker.

Vergaderruimte

Ook tijdens een vergadering halen mensen het meest uit zichzelf als ze op hun gemak zijn. Wanneer ze het vertrouwen voelen kennis te delen en samen te zoeken naar de beste oplossingen. Wij zorgen dat communicatie de ruimte krijgt tijdens een vergadering met meubilair dat aansluit bij elk type vergadering.

Projectruimte

Soms is er behoefte om met een aantal mensen afgezonderd te kunnen werken aan een project. Overleggen, schetsen, plannen uitwerken; activiteiten die horen bij projectmatig werken. Dan is het prettig als je een ruimte hebt met alle benodigde voorzieningen om samen geïnspireerd en efficiënt te werken.

Brainstormruimte

De mix van persoonlijkheden is een van de mooiste aspecten van een organisatie en geeft de identiteit van de organisatie vorm. In de brainstormruimte komen die verschillende persoonlijkheden samen om tot de beste ideeën te komen. Ons team zorgt voor een inspiratievolle, creatieve ruimte die maximale ondersteuning biedt aan een ieder binnen de organisatie die wil brainstormen!

Restaurant

Lunchen, vergaderen of ontspannen, de tijd dat een restaurant alleen functioneel was tussen 11.00 uur en 13.30 uur is allang ingehaald door de sociale functie die het restaurant tegenwoordig vervult. Van flexibele stoelen tot uitnodigende tafels en comfortabele vergaderunits: daag ons uit om te verrassen met de meest originele oplossing!

Ontspanningsruimte

Wist je dat ontspanning een postief effect heeft op productiviteit? Een ontspanningsruimte kan daarom helpen medewerkers tot rust te laten komen om daarna weer vol energie aan de slag te gaan. Fijn voor hen en fijn voor de organisatie! We delen onze kennis op dit gebied graag, zodat je organisatie en je medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen!