kantoor- verlichting

Verlicht jouw werkomgeving: de essentie van kantoorverlichting

Kantoorverlichting is de sleutel tot productiviteit. Het maakt of breekt de sfeer op kantoor en bevordert de gezondheid van jouw medewerkers. Alleen doen wat de arbowet voorschrijft, is al lang niet meer genoeg. In de huidige kenniseconomie wordt de ideale werkplek afgestemd op de behoeftes van de gebruiker. Kantoormedewerkers hebben niet alleen behoefte aan functionele belhokjes, vergaderruimtes en werkplekken, maar ook aan zintuiglijke prikkels. Prikkels die stimuleren, niet tegenwerken. Zoals de juiste kantoorverlichting! 

Kantoor- verlichting als zinvolle investering

Kantoren zijn vaak lastige ruimtes om te verlichten. Een bonte mix van verschillende lichtbronnen zoals computerschermen, ramen, plafondverlichting en bureaulampen domineren de setting.

Ons advies? Het maken van een goed verlichtingsplan wat is afgestemd op de gebruikers én de sfeer, waarbij al deze verschillende lichtbronnen op de juiste manier worden ingezet. Een goed verlichtingsplan zorgt namelijk niet alleen voor een aanzienlijk hogere productiviteit, maar kan ook bijdragen aan het verbeteren van het concentratievermogen en de gezondheid van jouw medewerkers. Geen kostenpost, maar een slimme investering!

Duurzame kantoorverlichting

Verduurzaming leeft, gelukkig. Een belangrijke speler in de duurzaamheids uitdaging is de juiste kantoorverlichting. Met de komst van energiezuinige LED verlichting en de mogelijkheid om deze SMART toe te passen zijn er tal van opties om inefficiëntie, verspilling en de daarmee gepaard gaande kosten tegen te gaan.

Wat zijn jouw doelen voor groene bedrijfsvoering? Wij zorgen ervoor dat de nieuwe kantoorverlichting bijdraagt aan deze doelen, waarbij de uitstraling en de functionaliteit optimaal wordt afgestemd.

Wettelijke vereisten en Universal Design

Welke verlichting draagt bij aan de juiste sfeer en welke hoeveelheid is wettelijk verplicht? Een balans dat vraagt om een accurate aanpak. Daarom houden wij de gedachte van Universal Design het hele proces in ons achterhoofd, waarbij maximale toepasbaarheid van producten en ruimtes wordt nagestreefd.

Op kantoor wordt vaak dezelfde functionele verlichting toegepast in elke ruimte. Dit in tegenstelling tot de thuissituatie waarbij we de ruimtes gedurende de hele dag op verschillende manieren kunnen verlichten, passend bij de sfeer en de behoefte. Dit willen we natuurlijk ook voor de medewerkers op kantoor.

Daarom maken wij verlichtingsplannen waarbij de hoeveelheid licht is afgestemd op de werkzaamheden die hier worden uitgevoerd én op veel plekken nog aangepast kunnen worden aan de behoefte. Een slim verlichtingsplan kent een hoog gebruikersgemak, verbetert de sfeer, heeft een positieve invloed op het welzijn van de medewerkers en zorgt dus voor meer werkgeluk!

Slimme verlichting van DNA Projecten

Wil je de overstap maken naar duurzame en slimme verlichting voor jouw bedrijf, maar weet je niet waar te beginnen? Ons team staat voor je klaar om advies te geven. Daarmee voorzien we je van verlichting die perfect is afgestemd op de behoeften en wensen van jouw medewerkers. Geen wonder dus dat velen in Friesland en daarbuiten je al zijn voorgegaan. Vanuit Heerenveen
helpen wij bedrijven een stap dichter bij werkgeluk te komen.

Ontdek wat wij kunnen betekenen

Hoe de ideale werkomgeving eruitziet, bepalen we samen. Elk bedrijf is uniek, en dus ook jouw bedrijf. Samen creëeren we een werkomgeving die is vormgegeven naar de identiteit en behoeften van jouw organisatie en medewerkers. Zij vormen het fundament, het kompas voor de reis die we samen gaan maken.

 

Werkt DNA voor jou?

Er is nog veel meer dat we willen delen omtrent onze visie over kantoorverlichting. Laten we tijdens een gesprek de mogelijkheden ontdekken. Wij werkten al voor veel andere bedrijven in Friesland. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het kantoor van Bentacera. Doen we snel een bakje koffie?

Neem contact met ons op