Interieuradvies in Heerenveen

De perfecte ambiance voor jouw ambities: interieuradvies in Heerenveen

Te veel geluid om je heen, je zit niet lekker achter je bureau en ook de temperatuur laat te wensen over – het zijn zintuiglijke kenmerken dat een kantoor niet werkt. Je bent vast wel eens zo’n ruimte binnengelopen. Gelukkig weten onze Makers van Werkgeluk wel beter. Daarom vertellen we je graag hoe het anders kan. We toveren jouw kantoor om in een plek waar werkgeluk omhoog schiet en je personeel echt relaxed kan werken. Dus, ben jij ook toe aan een interieuradvies in Heerenveen of omgeving? Lees verder! 

Thuis op kantoor? Natuurlijk kan ‘t

Het is een bekende kantoorkreet: ‘Ik zie mijn collega’s vaker dan mijn partner’. Logisch, want een kantoor is een plek waar veel tijd wordt doorgebracht. En nog vaker wordt er onnodig veel tijd doorgebracht. Want de productiviteit? Die laat nog te wensen over. Een boost geven aan de productiviteit betekent veel meer dan een fijne bureaustoel of sta-bureau. Denk bijvoorbeeld aan akoestiek, zodat die kreet waar we het net over hadden niet door het kantoorpand schalt, maar keurig gedempt wordt. Ook verlichting en de juiste indeling van ruimtes hebben een grote impact op het werkgeluk van medewerkers. En dan hebben we het nog niet eens gehad over activiteit gerelateerd werken en de toekomstbestendigheid van je kantoor. Ja – kantoorinterieur is echt een vak apart, en ontzettend cruciaal voor een gezonde bedrijfsvoering. Want iedereen werkt logischerwijs beter op een plek waar je op je gemak bent. Het blijft immers toch een beetje het tweede thuis van je medewerkers.

Interieuradvies voor jouw kantoor in Heerenveen

Zonder Programma van Eisen starten we geen project. Waarom we dat zo belangrijk vinden? Omdat we de belangrijkste punten meteen op een rijtje hebben en vanuit daar verder kunnen met oplossingen die ook nog eens duurzaam zijn. Is er bijvoorbeeld een probleem met de akoestiek in een ruimte, dan hebben wij daar altijd een oplossing voor. We gaan eerst in gesprek met de werknemers. Zo achterhalen we waar nog kansen liggen en bepalen we hoe we die het beste kunnen benutten. Een flexibel budget geeft ons de kans om goed te kijken naar wat de ruimte wel of juist niet nodig heeft. Dat klinkt misschien als een stom verkooppraatje, maar geloof ons: het maakt écht het verschil. Je bezuinigt toch niet op de werkomgeving en het welzijn van je medewerkers? En tuurlijk krijg je er zelf ook iets voor terug. 

Lees hier meer over waarom een interieuradvies van ons echt anders is. 

Altijd op maat

Hoe ziet jouw droomkantoor eruit? Beeld ‘m je eens in. Dat is het uitgangspunt van onze interieuradviseurs, geen idee is te gek. Dan kijken we daarna naar de werkzaamheden bij jou op kantoor. Bestaat de dag veel uit brainstormen, heb je veel overleggen of is er eigenlijk wel behoefte aan meer ontspanning op de werkvloer? Dan gaan we daar ruimtes voor creëren. Onze aanpak van interieuradvies draait om het realiseren van werkplekken die passen bij het doel van de gebruiker. Daarmee stijgt de productiviteit en dus ook jouw bedrijfsresultaat. 

Wij voelen ons verantwoordelijk, altijd. We benaderen ieder project alsof het ons eigen interieuradvies is. Want we hebben passie voor ons vak en begrijpen dat een nieuw kantoor inrichten best een spannende verandering kan zijn. Daarom worden wij onderdeel van jouw team. We gaan voor een relatie op de lange termijn, waar wederzijds vertrouwen de basis vormt. En dat vertrouwen nemen wij niet voor lief: wij maken waar wat we beloven en gaan altijd nog een stapje verder.

Plekken die werken

Onze Makers van Werkgeluk gaan graag met je in gesprek om een interieuradvies te geven in omgeving Heerenveen. Dat doen we met moderne technologieën en duurzame materialen die bijdragen aan een gezonde werkomgeving. Zo werkt het nieuwe kantoor niet alleen vandaag, maar juist ook morgen. Dus is het tijd om jouw kantoor om te toveren tot harmonieuze plek? En ben je dus op zoek naar interieuradvies in Heerenveen of een andere plek in Nederland? Neem contact op. Bellen kan naar +31 (0)6 29 01 87 74 of stuur ons een e-mail