De Friesland Zorgverzekeraar

"De oplossing voor elke vraag."

EEN IDee VOOR De Friesland Zorgverzekeraar

De Friesland Zorgverzekeraar gelooft dat mensen elkaar willen helpen om vitaal te leven. Samenwerken ligt hier dus aan de basis van de organisatie. Dat DNA Projecten regelmatig de meest originele oplossingen mag bedenken voor nieuwe vraagstukken binnen de organisatie, mag dan ook geen verrassing heten!

Contactpersoon: Jos Dijkstra

De vraag

De samenwerking tussen De Friesland Zorgverzekeraar en DNA Projecten gaat al jaren veel verder dan enkel een klant-leverancierrelatie. De afgelopen jaren hebben we bij De Friesland Zorgverzekeraar met vernieuwende interieuroplossingen al antwoord mogen geven op vraagstukken op het gebied van effectief samenwerken, het nog efficiënter maken van werkprocessen en arbo-optimalisatie.

“DNA Projecten kijkt altijd naar het totaalplaatje in plaats van naar individuele producten en houdt daarbij ook nog perfect rekening met de identiteit van onze organisatie. Een samenwerking die we al jaren als zeer positief ervaren!”

- Jos Dijkstra

De aanpak

De samenwerking met De Friesland Zorgverzekeraar heeft ons de afgelopen jaren in staat gesteld om op veel verschillende vlakken mee te denken binnen de organisatie. Centraal daarbij staat voor ons altijd het uitgangspunt dat kennisdeling tot het beste resultaat leidt. Met onder andere een superflexibele vergaderruimte en het installeren van nieuwe scrum-dashboards (beide in samenwerking met interieurarchitecte Nynke Terpstra) hebben we daarom de ideale condities voor kennisdeling geschapen.

Dat onze dienstverlening aan De Friesland Zorgverzekeraar breed is, bewijzen ook het leveren van 650 bureaustoelen voor een ideale werkhouding onder het personeel en het persoonlijk advies ten aanzien van gezondheidsklachten op de werkvloer dat we verstrekken aan de medewerkers van de organisatie.

Ook een aanpak zoals De Friesland Zorgverzekeraar?

Wij komen graag bij je langs om kennis te maken en te bespreken wat de mogelijkheden voor jouw vraag zijn!

Het resultaat

Het resultaat in dit geval is een prachtige jarenlange samenwerking en de optimale condities voor kennisdeling in stijlvol ingerichte ruimtes. Het personeel van De Friesland Zorgverzekeraar kan binnen deze omgeving verantwoord werken met behulp van het juiste meubilair en persoonlijke aandacht voor gezondheid op de werkvloer. Prachtig om te zien hoe goede zorg begint bij de organisatie zelf!

Een IDee voor jouw organisatie?
Lieuwe vertelt je graag over de mogelijkheden!

Laat je inspireren

Zoals we al zeiden: elke organisatie is uniek. Dus laten we graag zien welke unieke concepten we samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Vilans - "Iedereen moet zichzelf kunnen zijn!"

"Iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Zowel thuis als op kantoor.” Dat was het uitgangspunt voor het nieuwe interieurconcept voor Vilans. Met het nieuwe concept, in samenwerking met het personeel ontwikkeld, realiseerden we een betere indeling van de werkvloer en een aangenamere akoestiek!