Cases waar we trots op zijn

EEN IDee VOOR elke organisatie

Bij DNA Projecten zijn we trots op wat we doen. Op wat we vóór en samen mét onze klanten doen. Met hen ontwikkelen we de werkomgeving die hen in staat stelt te groeien. Zich nog prettiger te voelen op het werk. En om vanuit vertrouwen persoonlijke en organisatorische groei te bereiken! Laat je inspireren door de verhalen van onze klanten!

Gemeente Heerhugowaard

Het gemeentehuis is het huis van de gemeente, daarom heet dit in Heerhugowaard ook het Huis van Heerhugowaard. Dagelijks bezoeken honderden mensen uit Heerhugowaard, Langedijk en de verschillende kernen het gemeentehuis. Om te werken, elkaar te ontmoeten en antwoord te krijgen op allerlei vragen.

Vilans

"Iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Zowel thuis als op kantoor.” Dat was het uitgangspunt voor het nieuwe interieurconcept voor Vilans. Met het nieuwe concept, in samenwerking met het personeel ontwikkeld, realiseerden we een betere indeling van de werkvloer en een aangenamere akoestiek!

De Friesland Zorgverzekeraar

De verschillende projectteams bij De Friesland Zorgverzekeraar genieten er altijd weer van om nieuwe ideeën en oplossingen te presenteren, aan elkaar én aan klanten. Dan is het wel prettig als je moderne ruimtes hebt die de teams in staat stellen het maximale uit deze sessies te halen! Met behulp van multifunctionele dashboards en lichtgewicht flexibele scheidingswanden zijn de ruimtes bij de zorgverzekeraar een 100% match met de teams!

Bentacera

Bij Bentacera vond men dat het tijd was voor een herkenbaar DNA. Niet alleen in de communicatie naar buiten, maar ook in de communicatie naar binnen! En dus werd DNA Projecten ingeschakeld om samen met directie en medewerkers aan de slag te gaan met de herinrichting van het pand. Het resultaat? Een omgeving die trots uitstraalt. Trots dat Bentacera en haar medewerkers zijn wie ze zijn.

Kulturhus Epe

Samenwerking draait om kennisdeling. En dus was men in Epe op zoek naar een manier om de verschillende zorgverleners, tot dan toe verspreid over panden in de hele regio, bij elkaar te brengen. DNA Projecten ontwierp samen met Kulturhus Epe de ‘Flexkamer’, een plek voor managers en medewerkers in de regionale nonprofitsector om elkaar te ontmoeten, te overleggen, samen te werken en nieuwe verbindingen aan te gaan. Dat je samen veel meer bereikt, blijkt in Epe maar weer eens!

Een IDee voor jouw organisatie?
Lieuwe vertelt je graag over de mogelijkheden!