De kracht van kennisdeling

De kracht van kennisdeling

Het is je misschien al opgevallen: DNA Projecten heeft zichzelf en haar website in een nieuw jasje gestoken. Opnieuw ingericht, om het zo te zeggen! Met dit nieuwe jasje willen we nog duidelijker laten zien waar we voor staan en wat we belangrijk vinden: het stimuleren van kennisdeling door mensen zichzelf thuis te laten voelen in een mooie, vertrouwde werkomgeving.

Een fris, nieuw idee voor het interieur van een organisatie combineren met de identiteit van zowel het bedrijf als dat van de medewerkers: daarvoor staat het ‘IDee’ dat je overal terugziet op deze nieuwe website. Medewerkers presteren beter en zullen kennis eerder delen wanneer zij zich op hun plek voelen binnen de organisatie. Daarom vinden we het belangrijk dat de werkvloer ook echt het ‘thuis’ is van de medewerker. En dat zij hier ook een band voelen met de organisatie die zij elke dag vertegenwoordigen.

Er zijn talloze leuke onderzoeken, video’s en voorbeelden van de impact van communicatie op de dynamiek binnen organisaties en tussen mensen. Op deze plek willen we met regelmaat zo’n ‘IDee Out of the Box’ met je delen, omdat we het altijd leuk vinden om nieuwe inspiratie op te doen!

Heb jij ook zo’n idee? Deel het met ons via info@dnaprojecten.nl, we zijn benieuwd!