De Friesland Zorgverzekeraar

Advies kantoorinrichting Projectmanagement Ontwerp Projectrealisatie Projectcoördinatie

Klant

De Friesland Zorgverzekeraar

Locatie

Leeuwarden, Nederland

Ruimtes

Proces

Advies kantoorinrichting, Projectmanagement, Ontwerp, Projectrealisatie, Projectcoördinatie,

Resultaat

Het personeel van De Friesland Zorgverzekeraar kan binnen deze omgeving verantwoord werken met behulp van het juiste meubilair en persoonlijke aandacht voor gezondheid op de werkvloer.

Projectduur

Oplevering

Grootte

Communcatie is vertrouwen

De samenwerking tussen De Friesland Zorgverzekeraar en DNA Projecten gaat al jaren veel verder dan enkel een klant-leverancierrelatie. De afgelopen jaren hebben we bij De Friesland Zorgverzekeraar met vernieuwende interieuroplossingen al antwoord mogen geven op vraagstukken op het gebied van effectief samenwerken, het nog efficiënter maken van werkprocessen en arbo-optimalisatie.

De samenwerking met De Friesland Zorgverzekeraar heeft ons de afgelopen jaren in staat gesteld om op veel verschillende vlakken mee te denken binnen de organisatie. Centraal daarbij staat voor ons altijd het uitgangspunt dat kennisdeling tot het beste resultaat leidt. Met onder andere een superflexibele vergaderruimte en het installeren van nieuwe scrum-dashboards (beide in samenwerking met interieurarchitecte Nynke Terpstra) hebben we daarom de ideale condities voor kennisdeling geschapen.

Dat onze dienstverlening aan De Friesland Zorgverzekeraar breed is, bewijzen ook het leveren van 650 bureaustoelen voor een ideale werkhouding onder het personeel en het persoonlijk advies ten aanzien van gezondheidsklachten op de werkvloer dat we verstrekken aan de medewerkers van de organisatie.

Om trots op te zijn

Het resultaat in dit geval is een prachtige jarenlange samenwerking en de optimale condities voor kennisdeling in stijlvol ingerichte ruimtes. Het personeel van De Friesland Zorgverzekeraar kan binnen deze omgeving verantwoord werken met behulp van het juiste meubilair en persoonlijke aandacht voor gezondheid op de werkvloer. Prachtig om te zien hoe goede zorg begint bij de organisatie zelf!