We stellen ons graag aan je voor

Bij DNA Projecten realiseren we inrichtingsconcepten met een menselijke maat. We vinden het namelijk belangrijk dat mensen zich thuisvoelen, persoonlijk gewaardeerd voelen en zich vrij voelen om te zijn wie ze zijn. Daarbij komt dat we het geweldig vinden om van gedachten te wisselen met onze klanten en hun medewerkers. We laten ons graag inspireren door de meest verrassende ideeën die medewerkers hebben voor het nog leuker, mooier en efficiënter maken van hun eigen werkomgeving. We leren je dus graag kennen.

Om alvast een begin te maken met die kennismaking, stellen we ons graag aan je voor. Lees dus snel verder voor ons eigen IDee!

Lieuwe Feenstra Eigenaar - conceptontwikkelaar

“Passie voor welzijn” is eigenlijk vanaf het moment dat ik twintig jaar geleden de wereld van interieur binnenstapte mijn credo geweest. Met DNA Projecten houd ik die uitspraak nog altijd in mijn achterhoofd. Want vertrouwen en plezier zijn de basis voor elke vorm van groei!

Marit Nijssen Eigenaar - adviseur

Plezier uit je werk halen, elke dag weer. Dat is voor mij persoonlijk toch wel het allerbelangrijkste als ik naar mijn eigen carrière kijk. En juist dat probeer ik met DNA Projecten ook over te brengen aan onze klanten. Met onze interieurconcepten zorgen wij ervoor dat iedereen het meeste uit zijn of haar werk haalt!

Marjo Dessener Commercieel medewerker binnendienst

Mijn doel is om iedere dag te leren en beter te worden, op allerlei vlakken, zowel zakelijk als privé. Ik werk nu al meer dan twaalf jaar in deze branche en heb me altijd gehouden aan: blijf zeggen wat je doet en doe wat je zegt; dan bereik je echt veel. Eerlijk zijn, je verantwoordelijk nemen en elke dag afsluiten met een lach vind ik belangrijk. Houd dat vast en je zult zien wat voor moois hieruit volgt!

Onze cases

Een IDee voor jouw organisatie?
Lieuwe vertelt je graag over de mogelijkheden!